Mission og vision

Mit fundament

Det er WHYsites mission at arbejde for, at der bliver skabt værdifuld web for alle.

Det gør jeg ved at rådgive, vejlede og uddanne offentlige og private virksomheder i god website governance, så de kan styre, udvikle og drifte deres hjemmesider effektivt, professionelt og tilgængeligt.Og det gør jeg ved at være en aktiv og tydelig stemme i samfundsdebatten om webtilgængelighed og digital inkulsion.

WHYsite vil være den foretrukne rådgiver og vejleder i Danmark, når det gælder offentlig og privat website governance og den mest efterspurgte ekspert og oplægsholder, når det gælder loven om webtilgængelighed.

Kontakt

Send mig en mail på sinnet@whysite.dk 

Ring til mig  på 29 45 74 47.

WHYsite | Sinnet Ellehauge Haag
Korningvej 23 | 8700 Horsens
Mail: sinnet@whysite.dk 
Mobil 29 45 74 47
CVR 28 78 32 24

Tilmeld dig WHYbloggen
Frameld dig WHYbloggen